ALV en workshop Waanzinnige plannen en hoe ze te realiseren

Workshop Waanzinnige plannen en hoe ze te realiseren                          

Op donderdag 16 november 2017 vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Oudervereniging Coornhert Gymnasium plaats. De korte vergadering begint om 19:30 uur in het Atrium. Aansluitend op de vergadering zal schrijver Marcel van Driel om 20:00 uur zijn lezing ‘Waanzinnige plannen! En hoe ze te realiseren…’ voor ons geven.

Ooitdromen hebben we allemaal.  Of je nou voor jezelf wilt beginnen of de marathon wilt lopen in New York, of je nou een boek wilt schrijven, de wereld wil veranderen of ‘gewoon’ het leven wilt leiden waar je van houdt. Maar waarom blijven veel van die dromen dan toch ooitdromen?

Marcel van Driel interviewde tientallen plannenmakers; reizigers, ondernemers, filmmakers, schrijvers, afvallers, uitgevers, crowdfunders en zangeressen die hun dromen wél waarmaakten. Hij schreef er een boek over ‘Waanzinnige Plannen! – En hoe te realiseren.’ Zelf opende hij een winkel in drie maanden, produceerde een (mislukte) film, verbrak het wereldrecord filmkijken met 100 man en maakte zijn droom waar om kinderboekenschrijver te worden.

In zijn lezing legt hij haarfijn bloot waarom veel plannen mislukken, of überhaupt niet uit de startblokken komen. Hij laat zien wat er gebeurt als je je doel uit het oog verliest of de moed laat zakken. Hij leert je werkzame planningen te maken (en weer los te laten), nee’s verzamelen en tijd te vinden.

Maar hij helpt vooral mensen – jou! - te kiezen om van hun ooitdroom realiteit te maken. Zonder zweverig te worden, maar heel praktisch, met de beide benen op de vloer. Zodat je niet alleen het gewenste resultaat bereikt, maar er ook – en vooral –plezier aan beleeft.

Tieners kennen Marcel van Driel dankzij zijn populaire Superhelden.nl boeken. De Oudervereniging nodigt daarom alle ouders nadrukkelijk uit ook hun tiener(s) mee te nemen naar deze interactieve avond over waanzinnige plannen. Na afloop van de workshop is het mogelijk om boeken te laten signeren door Marcel.

We hebben plaats voor 100 personen (inclusief tieners). Aanmelden kan via dit formulier. Kunt u niet bij de ALV aanwezig zijn, maar wel bij de workshop van Marcel van Driel, meldt u zich dan vooral ook aan. Voor deze workshop geldt: vol is vol.  

De agenda en de stukken voor de ALV ontvangt u eind oktober via de e-mail.

Nodig uw tiener(s) uit en kom naar deze inspirerende avond onder leiding van Marcel van Driel!

Graag tot dan!

Het bestuur van de Oudervereniging Coornhert Gymnasium

Kalender